Najnoviji pornici matorke

0 views

Približio mi se. Zažvalio me je po vratu, gricnuo moje uho a onda me poljubio u usta. Mala, ne mogu više ah.. htio je čim prije skinuti sve sa mene. Brzo me je skidao a i ja njega sam. Ajme… koje tijelo ima. Dobar je. Goli smo oboje. Mazi mi pičkicu rukom. Ja mu drkam kurac, postao je tvrd u mojoj ruci. Saginjem se i igram se sa njegovim kurcem. Stavim ga duboko u moja usta. Nakon dobrog pušenja ližem mu jaja i glavic.

Liže mi moju vlažnu pičkicu, kruži jezikom po njoj. Zabija jezik sve više i više. Mmm kako dobro to radi. Uživam i zabacim glavu u nazad. Zatvorim oči i prepustim se njegovom jeziku. Nakon par minuta stao je i rekao moram te jebati. Može, kažem mu. Želim tvoj kurac u pičkici. Stavi mi ga.

Samo malo, izvuče kajiš iz trenerice i kaže daj se naguzi. Prije si bila zločesta i moram te malo po guzi sa kajišem. Dobro, zaslužila sam to priznajem. Izvazivala sam svih tamo. Naguzim se a on me jako opali par puta po mojoj čvrstoj maloj guzi .Bolilo je aaaa… Sad mi je sigurno crvena guza malo. Stao je i rekao biti će ona dobro. Sada ću te jebati tek, morao sam ovo prvo napraviti.

Idemo na bok. Ja mu raširim lagano guzove a on mi naglo kurac stavi u moju pičkicu. Cijeli je bio u njoj. Čvrsto me držao za sise rukama dok me je jebao polako. Osjećam njegov dah na mom vratu.

Jebe me sve brže. Ah… poželim biti glasna ali on mi ne da. Stavio je ruku na moju usta i rekao tu moramo biti tihi. Žestoko me jebao. Par minuta smo bili u toj pozi i svo vrijeme me je jebao. Pogledajte snimak na najnoviji pornići matorke

Legla sam i raširila mu noge.

Zabio je svoj kurac u moju pičkicu. To je isto zločesti dečko, ne zna on nježno i polako. To je dobro za zločestu curu nekada. Gledao me je u moje oči i jebao me je polako. Nisam stenjala suzdržavala sam se. Ubrzavao je. Pa on oče mene razvaliti na svom kurcu pomislim uh… Žestoko me jebao. Stao je i zadržao svoj kurac u pičkici. Osjećaj je dobar. Osjećam svaki centimetar i milimetar njegovog kurca. Samo naglo me opet počeo jebati. Jebao me je neznam ni ja koliko u toj pozi.

Naglo je izvadio svoj kurac van i počeo je svršavati po mojim sisama. Još sam mu polizala svaku kap sa njegovog kurca. Pušila sam ga još a on me jebao u usta sa njime, dok mu se nije spustio. Jebao me je sa prstima u moju pičkicu. Ruku je stavio na moja usta, ne smijem biti glasna. Sa tri prsta me jako jebao a ja sam svršila. Oh.. kako dobro. Polizao je moju pičkicu nakog toga. Poljubio me je u usta. To je bio dobar seks sa tim dečkom.

Obukli smo se oboje i ja sam otišla. Još ću pamtiti njega i taj dan.

To je priča iz moje mašte.

Probudila sam se iz toga i rekla to se nije dogodilo, to je samo mašta bila u mojoj glavi!